Elektrotechniek en onderhoud

Zonder elektrotechniek kan uw bedrijf niet draaien. Een doordachte infrastructuur is dus van groot belang. Maas Elektro kan het hele traject voor zijn rekening nemen, van tekening tot installatie en onderhoud. Van de bekabeling in een gloednieuw pand tot de renovatie van de infrastructuur in een bestaand kantoor.

Hoe werkt Maas Elektro?
Samen ontwikkelen we een op uw wensen aangepast plan, waarbij alle toepassingen waarvoor u de installatie wilt gebruiken zijn opgenomen. Dit plan vormt de blauwdruk voor de latere realisatie van de installatie. Na goedkeuring van het plan starten we met de aanleg en afwerking.

Reparatie en onderhoud
Nadat de installatie voltooid is, houdt de betrokkenheid van Maas Elektro niet op. U kunt ons altijd bereiken bij vragen en storingen. Daarnaast kunt u onderhoudscontracten bij ons afsluiten, zodat u verzekerd bent van een periodieke controle door Maas Elektro. Wij onderhouden de installatie en reparen deze, indien nodig. Verder sporen we zwakke plekken in de installatie op om toekomstige stroomstoringen te voorkomen.

Maas Elektro is gespecialiseerd in het autocad tekenen, reviseren en digitaliseren van technische tekeningen. Dit kunnen onder andere zijn: elektrotechnische tekeningen, plattegrondtekeningen, installatieschema’s en kastoverzichten. Wij werken deze tekeningen uit in het programma StabiCAD 8, aangevuld met applicatiesoftware en MS Office pakketten.
Lees meer over onze tekenservice.