Elektromonteur (Ervaren)

Wat is je uitdaging als Elektromonteur (Ervaren)?

Doordat Maas Elektro meerdere opdrachten blijft scoren, zijn wij opzoek naar een Elektromonteur met meerdere jaren werkervaring die zelfstandig kan werken. Meedenken met de groei van het bedrijf, zelfstandigheid en afwisselend werk zijn de speerpunten in deze functie.

Hoe zien jouw werkdagen eruit?

Als Elektromonteur bij Maas Elektro te Vught begint jouw dag om 7.30 uur. Daar tref je de voorbereidingen van de klussen voor deze dag zoals het inpakken van de juiste materialen. Met een kopje koffie bespreek je de klussen met de eigenaar zodat je weet wat er van je verwacht wordt en niet voor verrassingen komt te staan.

Dan spring je in de bus en rijd je naar je project. De klant heeft net een aanbouw laten plaatsen en de licht- en elektriciteitswensen zijn besproken. Indien nodig geef jij nog het nodige advies en uiteindelijk zorg je ervoor dat de stopcontacten en overige aansluitingen op de juiste plek komen. Als de werkdag erop zit heb je jouw werkzaamheden verricht en is het project volledig opgeleverd met een tevreden klant als eindresultaat. De volgende dag rijd je naar de volgende klus waar je samen met een collega de renovatie van de infrastructuur in een bestaand kantoor onder handen neemt. De afwisseling in het werk en het contact met de mensen geeft jou elke dag weer nieuwe energie.

Wat wordt je geboden?

Wat breng je mee als Elektromonteur (Ervaren)?

Waar ga je werken?

Maas Elektro te Vught is een elektrotechnisch bedrijf die zowel in de particuliere sector als ook in de zakelijke sector zijn diverse projecten heeft. Het bedrijf staat voor adviezen op maat en meedenken met de klant, zij zijn hier zeer flexibel in. Het bedrijf zit flink in de lift doordat de mond op mond reclame z'n werk doet.

Steamz ondersteunt Maas Elektro bij de zoektocht naar deze nieuwe collega. Heb je interesse, dan stuur je je CV naar info@steamz.nl. Ook voor vragen over het bedrijf en de functie kan je bij Steamz terecht: 06-24714823.

Locatie

Vught

Overige vacature(s)

Elektromonteur / Elektricien